Over ons

Sinds april 1996 zijn wij gevestigd in ons pand aan de Nauwe Noorderhorne 13. Als tweede generatie hebben wij in 1995 de lijstenmakerij overgenomen van onze ouders en zijn zelf daarnaast begonnen met een aanvankelijk klein assortiment kunstenaarsmaterialen. Dit laatste is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot enorme dimensies en ons overvloedige assortiment lokt vele kunstenaars, amateurs en professionals naar onze winkel. Uit heel Friesland weet men ons te vinden, maar de mensen komen ook van ver daarbuiten naar ons toe, vanuit Noord-Holland, de Noordoostpolder, de Waddeneilanden en zelfs uit Duitsland en provincies zo ver als Limburg.

 

Mede omdat mensen vaak een behoorlijke afstand afleggen om bij ons te komen, vinden wij het belangrijk om een groot en uitgebreid assortiment aan te houden, zodat men niet voor niets naar ons toe rijdt. Daarom hebben wij naast onze winkel van 180 m2 een groot magazijn van ruim 300 m2, waarin men onze zeer ruime sortering aan schilderdoeken, baklijsten, ezels en papier kan bewonderen.

Graag adviseren wij onze klanten bij het uitzoeken van hun verf, penselen, doeken, papier of andere materialen.

Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van inlijsten en begeleiden wij de mensen bij het vinden van de juiste lijst, waarin het werk zo goed mogelijk tot zijn recht komt.

Wij ontmoeten u graag in onze gezellige winkel!

Lars en Daphne