Terug naar het overzicht

Welkom in onze nieuwe winkel!

Met ingang van 15 september 2023 zitten wij op onze nieuwe locatie in dezelfde straat, Nauwe Noorderhorne 36. Tijdens prachtige openings-driedaagse zijn enorm veel mensen langs geweest, wat was het ontzettend gezellig! Voor de geweldige demonstraties van Caran d’Ache Luminance en Museum Aquarelle potloden en de Cobra Watervermengbare olieverf was enorm veel belangstelling.

Intussen zijn we al aardig gesetteld, maar nog lang niet alle spullen uit de oude winkel hebben een plekje gekregen. Met een zo groot assortiment als het onze, is het een uitdaging om alles een goede en logische plek te geven… De warme sfeer uit de oude winkel, hebben wij gelukkig ook weer in de nieuwe winkel kunnen brengen.

De nieuwe winkel is zeker een bezoekje waard, we hebben al veel aah’s en ooh’s gehoord en ook zelf zijn we elke dag weer blij om in deze mooie winkel te mogen werken! De vertrouwde “snoepwinkel” op teken- en schildergebied is nu een “super-snoepwinkel” geworden! Zoals onze website elders al zegt: een walhalla voor kunstenaars, zowel amateurs als professionals!

Deel dit!